Veel gestelde vragen

 1. Hoe werkt deze website
 2. Hoe plaats ik een bestelling
 3. Kan ik meerdere bestellingen tegelijk plaatsen
 4. Hoe krijg ik meer informatie over een artikel
 5. Service- en garantiebepalingen
 6. Levering en betaling
 7. Diensten van Watchtrader
 8. Wie is Watchtrader

Hoe werkt deze website

Onze website is interactief dat wil zeggen dat U online onze actuele catalogus, dus onze collectie, kunt raadplegen. Middels ons retourformulier kunt U een bestelling plaatsen of vragen stellen over een artikel uit onze collectie.  Misschien wilt U artikelen uit ons assortiment reserveren omdat U een aankoop overweegt. Het is allemaal mogelijk. In alle gevallen geldt dat het invullen en opsturen van het retourformulier niet bindend is namelijk elke bestelling of reservering wordt door ons met U nogmaals geverifieerd waarna een aankoop definitief 'door U'  wordt bevestigd.  Het retourformulier vindt U onder de keuzeoptie 'Bestellen' in de menubalk.

Werking website

In de horizontale menubalk van onze website vindt U de volgende menuopties;

 1. Watchtrader:   Deze optie brengt U weer aan het begin van onze website de zogenaamde 'homepage'.
 2. Horloges:    Onze online collectie via een rolmenu.  Wanneer U een rubriek heeft gekozen het rolmenu krijgt U een lijst van artikelen uit de gekozen rubriek te zien. Door op de bijbehorende thumbnail foto (verkleinde foto) te klikken krijgt U een pagina met uitgebreide informatie met afbeeldingen van het desbetreffende artikel te zien. Loop op Uw gemak door ons assortiment en noteer de artikelcode(s) van een artikel indien U hierover meer informatie wenst of wanneer U het besluit deze te kopen (zie punt 3).
 3. Bestellen:    Onder deze keuze vindt U het retourformulier. Gebruik dit formulier wanneer U meer informatie wenst, een artikel wenst te reserveren of een aankoop overweegt.
 4. Contact:    Het visitekaartje. Naast e-mail adressen vindt U ook telefoonnummers waaronder wij bereikbaar zijn. Tevens vindt U hier een routebeschrijving.
 5. Informatie:    U bevindt zich nu in de informatierubriek waarbij wij U van alle relevante informatie proberen te voorzien aangaande beurzen, handige tips en overige nuttige informatie aangaande horloges en overige uurwerken. Mocht desondanks de informatie niet compleet zijn dan kunt U ons hierover informeren via e-mail. Ons e-mail adres luidt: info@watchtrader.nl

Webtechnische zaken

Deze website ondersteunt schermresoluties van 800 x 600 of hoger en is compatible met alle bekende webbrowsers zoals Microsoft Internet Explorer en Netscape. Voor optimaal winkelgemak adviseren wij een schermresolutie van 1024 x 768.

Index

Hoe plaats ik een bestelling

In de menubalk van onze website vindt U de optie Horloges. Via deze optie kunt U onze collectie bereiken. Elk artikel is voorzien van een unieke artikelcode. Wanneer U een keuze heeft gemaakt en U wilt een bestelling plaatsen dan noteert U de artikelcode(s). Vervolgens selecteert U in de menubalk de optie 'Bestellen' waarna het retourformulier van Watchtrader zichtbaar wordt. Vul het formulier in en noteer de artikelcode(s) in het corresponderende 'veld'. Nadat U het formulier heeft ingevuld drukt U met de muisaanwijzer op de knop 'Verzenden' onderaan het formulier. Het formulier wordt automatisch via mail naar ons verzonden en U ontvangt een bevestiging per e-mail op het door U aangegeven emailadres. U kunt het retourformulier op elke willekeurige PC gebruiken die een Internet verbinding heeft. Er wordt namelijk gebruik gemaakt van WebMail.

Heeft U een bestelling geplaatst dan nemen wij contact met U op om deze order te verifiŽren. Nadat U definitief Uw goedkeuring heeft gegeven zal Uw bestelling door ons worden verwerkt.

Index

Kan ik meerdere bestellingen tegelijk plaatsen

Uiteraard is dit geen probleem. Gebruik hiervoor het 'Retourformulier voor Watchtrader'. Dit formulier vindt U onder de keuze 'bestellen' in de menubalk. Vermeld in het veld artikelcode(s) van het retourformulier de artikelcode's waarover U informatie wenst te krijgen of die U wenst te  kopen.

Index

Hoe krijg ik meer informatie over een artikel

Misschien is de informatie op onze website voor U niet toereikend. Met behulp van het  'Retourformulier voor Watchtrader' kunt U een verzoek om meer informatie tot ons richten. Dit formulier vindt U onder de keuze 'Bestellen' in de menubalk.

Index

Service- en garantiebepalingen

Wij staan voor vakmanschap en kwaliteit. Wij verlenen derhalve op elke aankoop een 3 maanden garantie. Mocht in voorkomende gevallen het artikel niet voldoen aan Uw verwachtingen dan betalen wij per direct, na retour van het artikel, het aankoopbedrag terug. Verzendkosten zijn in dat geval voor rekening van de koper.

Gebreken aan het artikel worden binnen de geldende garantietermijn kosteloos door ons gerepareerd mits de gebreken niet het gevolg zijn van buitensporige slijtage, beschadiging door geweld van buitenaf dan wel andere omstandigheden die te wijten zijn aan onzorgvuldig handelen en/of gebruik.

Voor bepaalde artikelen kan desgewenst een certificaat van echtheid worden afgegeven.

Index

Levering- en betalingwijze

 1. De goederen kunnen tegen kontante betaling worden afgehaald
 2. De goederen worden verzonden zodra een betaling via bank of giro op onze rekening is bijgeschreven
 3. De goederen worden verzonden onder rembours. Rembourskosten zijn voor de koper

Verzending en verpakking vindt geheel onder onze verantwoording plaats. Verzendkosten alsmede risico's met betrekking tot schade, verlies of diefstal van een zending zijn voor rekening van Watchtrader. Levering van een artikel vindt plaats nadat het aankoopbedrag op onze rekening is bijgeschreven. De levering zal geschieden middels een door ons gekozen verzendorganisatie.

Index

Welke diensten levert Watchtrader

Voor de volgende zaken kunt U  bij ons terecht;

 • Inkoop - en verkoop van horloges en uurwerken
 • Reparatie van horloges en overige uurwerken in eigen atelier.
 • Verkoop van deze artikelen via diverse beurzen in Nederland en Duitsland
 • Verkoop van deze artikelen via onze Watchtrader Internetwinkel
 • Inruil van horloges en uurwerken bij een eventuele nieuwe aankoop
 • En uiteraard geven wij U graag informatie over ons vakgebied
Index

Wie is Watchtrader

Watchtrader is de Internet winkel van ''Horloge reparatie atelier Frens Drijfhout te Assen'

Watchtrader is een onderneming die zich met name richt op de in - en verkoop van gedragen horloges en andere uurwerken. De aangekochte artikelen worden door ons nagekeken, schoongemaakt en indien nodig opnieuw gerepareerd in de eigen werkplaats opdat het uurwerk met het volste vertrouwen in de handen van de nieuwe eigenaar kan worden gegeven.

Onze handelsvoorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Meppel nr. 04045580.

Index

Webdesign en vormgeving Wairata 2007
Copyright © 2007 Watchtrader/Wairata. Alle rechten voorbehouden.
Herzien: 10 april 2008.